Advies

RAShuys, dorpshuis Roderesch, Alteveer en Steenbergen

Wij adviseren onze leden graag over zonnepanelen en het isoleren van hun woning. Voor niet-leden zijn eenmalige lidmaatschapskosten bij de kosten van het advies inbegrepen. U wordt zo direct lid van NoordseVeld.

Zonadvies

Met het zonadvies helpen we u bij de aanschaf van zonnepanelen. Via onze veel gestelde vragen kunt u inzicht krijgen of zonnepanelen voor u lonen. Door het raadplegen van de Zonatlas kunt u zelf de geschiktheid van uw dak bepalen. Daarna kan het voor u nog een flinke stap zijn om daadwerkelijk tot aanschaf van zonnepanelen over te gaan. Als u gebruik maakt van ons zonadvies dan gaan wij samen met u na:

  • Hoe geschikt is uw dak en wat zijn plaatsingsmogelijkheden?
  • Wat is uw persoonlijk elektriciteitsgebruik, hoeveel panelen passen bij uw situatie?
  • Waar moet u verder nog aan denken als u tot aanschaf wilt overgaan?
  • Hoe vraagt u een offerte aan?

De kosten voor zonadvies bedragen voor leden € 25,-, voor niet leden € 75,-.

Vraag zonadvies

Energiescan

Het isoleren van uw woning is de beste en meest duurzame besparing. Maar waar te beginnen? De energiescan helpt u daarbij. Met behulp van een thermografische camera wordt energie zichtbaar die voor het blote oog niet waarneembaar is. Hierdoor kan zowel de locatie als de oorzaak van het energieverlies worden vastgesteld. Energieverlies kan ontstaan door bijvoorbeeld beschadigde of ontbrekende isolatie of warmtelekken in constructies of leidingen. Met deze kennis kunt u gerichter kijken naar het nemen van maatregelen om de woning te verbeteren. De energiescan levert de volgende kennis over uw woning op:

  • Inzicht in verschillen in isolatiewaarde van delen van gevel en dak van uw woning.
  • Thermo-grafische beelden van binnen en van buiten.
  • Aandachtspuntenlijst zwakke plekken isolatie.
  • Informatie over te nemen maatregelen.

De kosten voor de energiescan bedragen voor leden € 45,-, voor niet leden € 75,-.

Vraag een energiescan aan