Peize kerk

Kiezen voor groene stroom en een duurzaam Noordenveld

Wilt u ook 100% groene stroom en gas? Door klant te worden van ons energiebedrijf Noordelijk Lokaal Duurzaam, kiest u voor eerlijke energie en een duurzaam Noordenveld. U kunt zich aanmelden via deze link.

Word klant

Wilt u eerst een inschatting maken van de maandelijkse kosten? Maak dan via onderstaande link een voorbeeldberekening.

Bereken je maandbedrag

Noordelijk Lokaal Duurzaam

Noordelijk Lokaal Duurzaam is een energieleverancier die is opgericht door verschillende Noordelijke energiecoöperaties zoals NoordseVeld. Geld wordt geïnvesteerd in de regio in plaats van dat de winst naar buitenlandse bedrijven of aandeelhouders gaat. Zo spelen de Noordelijke energiecoöperaties een belangrijke rol in de transitie naar lokale duurzame energie. Uw overstap wordt gratis voor u geregeld. Noordelijk Lokaal Duurzaam zegt uw contract bij uw oude leverancier voor u op, en zorgt ervoor dat uw energielevering door blijft lopen. Overstappen is dus zeer eenvoudig!

Vragen?

Heeft u vragen over het klant worden? Raadpleeg de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie. Of stuur een mail naar info@noordseveld.nl.

Producten

Aan de elektriciteit die uit een stopcontact komt, is niet af te lezen of de bron ervan duurzaam is of niet. Daarom heeft de Europese Unie besloten om certificaten voor duurzame energie uit te geven. Deze certificaten worden Garanties van Oorsprong (GvO’s) genoemd. GvO’s zijn in Nederland het enige geldige bewijs dat energie duurzaam is opgewekt.

Noordelijk Lokaal Duurzaam is transparant over de herkomst van de groene energie. Er worden geen goedkope GvO’s van Noorse waterkrachtproducenten gekocht, maar GvO’s van echt lokale energieproducenten. Op deze manier wordt de productie van duurzame energie op lokale schaal gestimuleerd en kiezen we voor herkenbaar groen!

Folke en Mieke Hendriks

Folke en Mieke Hendriks uit Roden:

“De inzet voor duurzame energie spreekt ons erg aan. Natuurlijk is het kostenplaatje belangrijk, maar voor ons telt inzet voor duurzaamheid in eigen dorp en regio zwaar mee. NoordseVeld is daardoor van “ons”. En.., je kunt zomaar opbellen als je iets wilt weten, het bestuur zit vlakbij en lost problemen direct op. Waar vind je dat nog bij de grote energieverstrekkers!”