Peize kerk

Kiezen voor groene stroom en een duurzaam Noordenveld

Wilt u ook 100% groene stroom en gas? Door klant te worden van ons energiebedrijf Energie VanOns, kiest u voor eerlijke energie en een duurzaam Noordenveld. U kunt zich hier aanmelden. Hier vindt u tevens meer informatie.

Logo Energie Van Ons-215x172px

Energie VanOns

Energie VanOns is een energieleverancier die is opgericht door verschillende Noordelijke energiecoöperaties zoals NoordseVeld. Geld wordt geïnvesteerd in de regio in plaats van dat de winst naar buitenlandse bedrijven of aandeelhouders gaat. Zo spelen de Noordelijke energiecoöperaties een belangrijke rol in de transitie naar lokale duurzame energie. Uw overstap wordt gratis voor u geregeld. Energie VanOns zegt uw contract bij uw oude leverancier voor u op, en zorgt ervoor dat uw energielevering door blijft lopen. Overstappen is dus zeer eenvoudig!

Vragen?

Heeft u vragen over het klant worden? Raadpleeg de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie. Of stuur een mail naar info@noordseveld.nl.

Producten

Aan de elektriciteit die uit een stopcontact komt, is niet af te lezen of de bron ervan duurzaam is of niet. Daarom heeft de Europese Unie besloten om certificaten voor duurzame energie uit te geven. Deze certificaten worden Garanties van Oorsprong (GvO’s) genoemd. GvO’s zijn in Nederland het enige geldige bewijs dat energie duurzaam is opgewekt.

Energie VanOns is transparant over de herkomst van de groene energie. Er worden geen goedkope GvO’s van Noorse waterkrachtproducenten gekocht, maar GvO’s van echt lokale energieproducenten. Op deze manier wordt de productie van duurzame energie op lokale schaal gestimuleerd en kiezen we voor herkenbaar groen!

Folke en Mieke Hendriks

Folke en Mieke Hendriks uit Roden

“De inzet voor duurzame energie spreekt ons erg aan. Natuurlijk is het kostenplaatje belangrijk, maar voor ons telt inzet voor duurzaamheid in eigen dorp en regio zwaar mee. NoordseVeld is daardoor van “ons”. En.., je kunt zomaar opbellen als je iets wilt weten, het bestuur zit vlakbij en lost problemen direct op. Waar vind je dat nog bij de grote energieverstrekkers!”

Titia Siertsema uit Norg: wat je zelf niet lukt, lukt samen wel! 

“Ik wil graag een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling, liefst door zonnepanelen te leggen. Op mijn eigen huis gaat dat niet. Via het project in Langelo, waar ik intussen voorzitter van ben, lukt dit wel.   Dit project is voor mij een mooie manier om mensen in mijn buurt te leren kennen, die hier ook mee bezig zijn. We hebben dit zonnedak met 10 gezinnen samen. Het was en is een mooie ervaring om dit samen te doen. En zonder panelen op mijn dak heb ik nu toch mooi zonnestroom!”