LEDveld

Heel Noordenveld op led! Dat is onze ambitie. En daarom is er nu het project LEDveld. We gaan bedrijven, instellingen, sportverenigingen en bewoners helpen met het overstappen op led. Onze lichtadviseur Feliz Goos komt graag langs een lichtscan maken en een led-advies geven.

Waarom overstappen op led? De belangrijkste voordelen:
• 8x lager energieverbruik dan gloeilamp
• Led geeft geen warmte af
• Zachtere verlichting, ook in warme kleuren verkrijgbaar
• Zeer lange levensduur, geen gedoe met kapotte lampen
• TL vervangen door led kan goed helpen tegen hoofdpijnklachten

Hoge korting!

Energiecoöperatie Noordseveld heeft zelf een inkoopkanaal waardoor we professionele Philipsverlichting kunnen leveren met 40% korting. Professionele ledverlichting gaat 2x langer mee dan de betere consumentenverlichting uit de winkel. Voor bedrijven en instellingen is er bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van EIA (Energie Investerings Aftrek), waardoor overschakelen op led heel lucratief wordt. Onderstaande tabel geeft een voorbeeld voor drie situaties:

Led-advies en webtool

Het led-advies bestaat uit een lichtscan van uw gebouw. Om uit te kunnen rekenen of vervanging uit kan willen we weten waar welk type verlichting zit, hoeveel branduren deze maakt en hoe oud deze is. Met behulp van onze webtool kunnen we dan eenvoudig uitrekenen welke investering en terugverdientijd u per type kunt verwachten.

Kan het uit? Dan helpen we u bij de bestelling van lampen. Indien er installatiewerkzaamheden nodig zijn, bijvoorbeeld voor het aanpassen van dimmers of het werken op hoogte, dan zal daar een installateur voor moeten worden ingeschakeld. Deze kosten zijn niet inbegrepen.

Wilt u led-advies? Mail naar Feliz Goos.